söndag 28 mars 2010

Snön faller ner för den tusende gången i vinter och jag har tappat bort min vän när jag behöver den som mest..

Lilla familjen W-H har haft fullt upp som vanligt! Men en hel del roligt har vi ändå hunnit med. I fredags var jag på loppis med kära mamma och på lördagen hann jag med ett annat loppis med en kär vän.
Och idag var sambon och jag på byggmässa till Seinäjoki, faktist helt okej mässa!

För tillfället är det som vanligt slutarbetet som gäller..sitter med den obligatoriska kaffekoppen och försöker hitta min vän inspirationen... Vännen behövs verkligen just nu för att skriva klart arbetet. Jag vet att den finns där någonstans, men var? Har du sett den?? Var då så snäll och skicka den till mej omedelbart. Belöning fås.

Nej, skall ta och läsa mellan raderna i slutarbetet..kanske ligger inspirationen gömd där någonstans;)

Men först lite bilder av de små loppisfynd jag gjort i helgen.

En virkad poncho, helt underbar är den!

Nytt salt- och pepparkärl.

Och favoriten var ju givetvis ett smycke:) Ett lite orginellt armband, men det är ju sånt jag gillar! Att det dessutom kostade nästan ingenting alls gör ju inte saken sämre:)






Ulrika går tillbaks till arbetet och önskar er alla en skön söndagkväll!
Kram



fredag 26 mars 2010

Vårigt, sött och givetvis rosa

Äntligen fredag! Känns verkligen riktigt riktigt skönt!
Det har varit lite för mycket att fundera på den senaste tiden..men snart ska det väl lugna ner sig..
Slutarbetet borde egentligen börja bli färdigt nu, men det kommer en hel del emot. Det senaste är virus på datorn, men den börjar bli på bättringsvägen den med:)

Senaste dagen i skolan hade vi tema dop och skulle göra dopkrans och arrangemang till kaffeborden. Vilket betyder att vi fick arbeta med de mest bedårande pastell färgerna;)

I kransen har jag använt kvistnejlika, krysantener, kvistrosor och lite annat.
I arrangemangen är det lite viburrnum och ranunkler och diverse söta blommor;)
Japp det fick bli ett inlägg helt i skolans tecken!:)
Nu väntar bastun här hemma hos oss,
hoppas ni alla får en riktigt skön helg!
Stor kram
// Ulrika

tisdag 16 mars 2010

Fortsättning följer...

Eftersom flera ha frågat och mejlat och undrat om armbandet i föregående inlägg så länkar jag till en sida där man kan läsa lite mer om dem. Här står även vilka saker som säljs var. Det gäller ju mest i Sverige, men i Finland säljs dom bl.a. i kapp ahl.

http://www.hjart-lungfonden.se/sv/Gava-foretag/For-foretag/Kampanjer/Radda-kvinnohjartat/

Go Red mina underbara vänner!;)

måndag 15 mars 2010

För varje hjärtslag

Tar en paus från mitt slutarbete en stund och lägger på lite mera kaffe för att sen skriva ett snabbt blogginlägg. Idag blir det enbart reklam i mitt inlägg! :)
Jag har tagit en bild på ett armband jag nyligen köpt. Inte vilket armband som helst utom ett Go Red armband! Hjärt- och lungfonden säljer dessa armband till förmån för forskning om kvinnors hjärtan. Eftersom jag själv har en hjärtsjukdom stödjer jag stolt denna kampanj!
Armbandena är dessutom riktigt fina! Så vill ni vara med och stödja kampanjen Rädda kvinnohjärtat så köp ett armband eller nycklering inom mars månad i någon av butikerna där dom säljer dessa.
Slut på reklam för idag:)
Sköt om er!
Kram
Ulrika

onsdag 10 mars 2010

Onsdagsfunderingar

Kommer just från en het dusch med axlar och rygg insmorda med hästsalva, och livet känns underbart igen!
Det har blivit ett litet uppehåll med bloggen nu igen, men som vanligt är det allt annat som tar så mycket tid. Håller på med ett skolarbete som egentligen skulle vara inlämnat redan, men det går så sakta framåt när man knappt förstår vad det är man gör. Slutarbetet skall inte ens nämnas.
Jobbar mesta delen av min lediga tid och inspirationen för skolarbeten är som bortblåst. Dessutom är det så roligt att få jobba emellanåt. Trivs verkligen enormt bra på båda ställena jag hoppar in!
Nej skolan fixar nog sig ändå på något vis!;)
Här är lite bilder av vad vi gjorde i skolan igår. Runda bordsarrangemang gjorda i oasis. Detta tyckte jag om att göra, verkligen roligt!
Blommorna jag använt är krysantemer, nejlikor och eucalyptusblad.



Funderar hårt på vad jag ska göra i höst..blir det mera skola eller jobb eller jaa..ibland är det inte lätt att veta vad man vill.
Men det klarnar nog det också. Det gör det alltid! ;)
Ha en skön kväll!
Kram Ulrika