torsdag 29 december 2011

Ännu ett år är snart över


Bloggen har fått ha en liten paus under julen. Tänkte ta lite bilder från blombutiken, men det hanns inte riktigt med. Julen firades förutom på jobbet hos både föräldrar och svärföräldrar och en fin jul har det varit!
Hoppas att ni andra också har fått ha en riktigt fin och lugn jul.

Nu blir det att vänta på det nya året. Anar att jag inte hinner blogga förrän nyår så därför passar jag på att önska er ett fint och gott nytt år redan idag!

Ifjol firades nyår bl.a. med dessa två fina flickor. Tyvärr firar vi inte tillsammans i år, men istället blir det andra fina vänner som vi välkommnar 2012 med.


Kram!



torsdag 15 december 2011

Julgran i liten version


Efter ett par års uppehåll har vi nu tagit in en gran.
Eftersom vi bor ganska smått har det inte funnits plats för någon gran, men när jag hittade en liten fin en så fick vi plötsligt rum för en. Vem har väl sagt att granen måste vara så stor. Och fin är den lilla granen vår och visst är det lite mer julkänsla med en gran i huset. Dessutom fick en liten gran till flytta in på terrassen.

I år blev pyntet enbart hjärtan i olika storlekar och former.
T.o.m. toppstjärnan byttes ut mot ett hjärta.






Tänkte att det är bäst att pynta och fixa allt helt färdigt till julen så får man jobba i lugn och ro den kommande veckan. Det är nu det börjar på riktigt :)

Skön helg till er alla!


måndag 12 december 2011

Jul jul jul, blomstrande jul

Nu börjar julen närma sig riktigt snabbt!
Snart kommer Ullelulle att befinna sig på jobbet mest hela tiden och jag längtar!
Detta är en underbar tid i blombranschen, tycker jag iaf. Hur skulle jag egentligen få julkänsla utan att vara på florret? Nej det skulle nog bli svårt :)
Det är en riktigt tomteverkstad där just nu och bara bättre blir det!

Lite grann hinner jag ändå med här hemma. Bland annat hämtat granarna, fixat lite julgodis och bakat. I helgen var vi och handlade julklappar och paketerade in dem. Bara sambons kvar då. Alltid svårt att hitta en fin julklapp åt den finaste.




lördag 3 december 2011


Efter jobbet idag for vi iväg till en av mina absoluta favoritbutiker Quriosa.
När jag fyllde år hade Daniel köpt ett presentkort dit och det hade jag ännu inte hunnit använda. Så dagens program var att plocka på mig precis det jag ville ha, perfekt shoppingtur med andra ord ;)

Det är bara så otroligt svårt att veta vad man skall köpa när man i princip vill ha varenda lilla sak i den butiken. Men detta är iaf en del av det som kom med mig hem.






Har ni ännu inte hunnit bekantat er med Quriosa så ta en sväng in dit.
Förutom vackra inredningssaker så finns butiken i en helt underbar miljö, med vackra gamla hus. Perfekt ställe att hitta julklappar på!