söndag 24 juni 2012

Av-60-taliserar sommarstugan


  

Midsommarhelgen börjar vara över för detta år men vilken fin helg det har varit! Jag hoppas att ni alla har fått ha en riktigt fin midsommar!
Perfekt väder  har vi haft och vi har fått fira i lugn och ro med fina människor och god mat. Dessutom har vi fått mysa med två av våra favorit flickor. Bättre kan det väl inte bli! 

Lite jobb har vi också hunnit med. Vi av-60-taliserar familjens sommarstuga som en klok man sa. Vi tar alltså bort alla skivor i taken, drar bort plastmattor, lägger nya, men likadana, foderlister som varit där förut, byter alla smala konstiga lister till breda fina lister + en hel del annat. Vi har fått hitta fina plankgolv och pärlspont i taken och efterhand som vi fixar kommer en helt ny atmosfär fram i huset. Jag tror att huset blir lite gladare och lugnare när det slipper allt plastmaterial och mörka färger :)





Nu väntar väggarna i sovrummet på tapeter så det är nästa sak som står på min lista att fixa. Tänk hur snabbt det går när man är flera som jobbar och hur otroligt mycket roligare det är!

Men nog längtar jag ändå tills allt är klart och man får sätta sig ner och bara njuta..och fundera på nästa projekt! :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar