onsdag 2 maj 2012

Nya möbler som ser gamla ut och nya möbler som är gamla



När man loggar in på bloggen och inte känner igen sig mera då vet man att bloggpausen varit lite onödigt lång.. Egentligen har det väl inte funnits så mycket att blogga om på senaste tiden. Inget har blivit pysslat och allt annat har stått still en tid.

Men nu händer det lite. Vi har länge sökt fönster som skulle bli bra till ett tv-skåp. Inte det lättaste att hitta då vi haft en sån tydlig bild av hur det skulle se ut men till sist, tack vare findit, så hittade Daniel glasen. Ganska enkla trerutade fönster men med de perfekta måtten 160 cm x 60 cm. Fönstren hämtades i lördags och Daniel har varit riktigt ivrig så nu står skåpet nästan färdigt. Bara att skrapa fönstren och måla skåpet så har vi ett nytt tv-skåp. Säger som en bekant..han e rejdi hande Daniel :) 

Ska ta bilder när fönstren är färdigt skrapade och på plats.


Här nedanför är min mommos och morfars hörnskåp som svärfar har restaurerat. Bara knopparna kvar och en tid på utställning så får vi ta hem denna goding! Svärfar e minst sagt rejdi han å :)



När vi hämtat fönstren till skåpet och fick se dem i verkligheten så köpte vi några till. Ca 50 stycken. Ett växthus är ju en stor dröm och varför inte satsa på att hitta fönster i god tid när måtten är passliga och priset rätt. Tack och lov för föräldrarnas uthus där vi kan förvara alla våra fynd!

3 kommentarer:

  1. Tsssss. Några till. Bara 50? Utan en Daniel får man vänta ganska länge med många fönster i garaget...

    *inte det minsta avundsjuk*

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha, han e verkligen effektiv då han hittar nått intressant att pyssla på med :) Tack och lov brukar det hålla i sig också. Inte som för tjejen hans som tappar humöret och ork ganska snabbt om intresset försvinner:)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera